top of page

Zielsafstemming

_CL11717.JPG

Interesse in een zielsafstemming?

Bekijk hier mijn tarieven

Wil je jezelf beter leren kennen? Heb je vragen over jezelf of een kind, loop je ergens tegen aan?

Een zielsafstemming is een gesprek in de energie. Dit doe ik door af te stemmen en in contact te gaan met de ziel of je diepere laag. Natuurlijk is het ook mogelijk om vragen te stellen aan een overleden dierbare.

Een zielsafstemming kan je net even dat positieve zetje of inzicht geven die je nodig hebt om verder te komen.

Omdat ik op afstand contact kan maken zijn er veel voordelen:

- Je blijft in je eigen omgeving

- Vaak al na 1 afstemming is het voldoende om meer inzicht te krijgen

 

Wat heb ik nodig voor een afstemming?

Bij ontvangst van jouw aanvraag ontvang je een mail met daarin voor jou benodigde informatie. Hier in begeleid ik jou in het stellen van vragen. Naast de vragen die je wilt stellen, ontvang ik graag een foto van jezelf of van het persoon waar de afstemming voor bedoeld is per mail. Gelieve de vragen & foto in één mail naar mij verzenden, zo blijft het overzichtelijk!

 

Aan een zielsafstemming werk ik ongeveer 2,5 uur. Aangezien het gevoelswerk is kan het voorkomen dat een bepaalde aanvraag of klant niet bij mij past. Dit is niet erg, ik verwijs je met alle liefde door naar een collega met dezelfde kennis en wijsheid. Weet dus dat ik altijd een aanvraag kan en mag weigeren zonder opgaaf van redenen. Let op dat dit niets persoonlijks is! Ik wil graag het beste voor mijn klanten, en als dit bij mij niet lukt zal ik altijd ervoor zorgen dat je op een fijne plek terecht komt bij één van mijn kundige collega's.

Neem gerust contact met mij op bij vragen, of maak een afspraak om een persoonlijke afstemming te ontvangen.

bottom of page