top of page
Field Sunset

Reviews

Sara Masotto

"Ik heb bij Judith een Akasha reading gedaan en ik ben heel blij met het resultaat. Het geeft me geloof en vertrouwen in hetgeen wat ik aan het doen en neerzetten ben. Ik ben dankbaar voor haar korte lijntje, want ik kan soms zo in mijn eigen denken verstrikt raken dat deze me boodschap me echt verder helpt. In de reading ging het over het helpen van zielen met kleur. Judith wist dit niet, maar ik ben kleurexpert. Heel pakkend en rakend en bovenal is Judith echt een topper! Ik raad je een reading echt bij haar aan!"

Joy Idenburg -  Connect with Joy

"Judith is een fantastisch mens die zonder woorden begrijpt waar jij staat en wat je voelt. Ze weet blokkades te vinden en schenkt hier aandacht aan.

Haar aanwezigheid, warme handen en rustgevende energie zorgen ervoor dat een reiki behandeling een echt cadeautje is voor jezelf. Tijdens haar behandeling weet ze de rust terug te brengen van binnenin en geeft ze je energie om zelf weer een stapje verder te gaan zetten."

Andree Hes

"Judith kwam op een bijzondere manier op mijn pad, doordat ze haar gevoel volgde hebben we elkaar na jaren weer gezien. Gezellig bijpraten! Op een liefdevolle en warme manier kwamen we aan bij het overlijden van mijn vader. Ik heb nog vragen aan hem en aan mijn oma over mijn familiegeschiedenis. Maarja, niks aan te doen... toch? 

Toch wel! Judith “ziet”, “hoort” en maakt contact met wat er wel is, maar niet iedereen ziet. Als een soort radio, stemt ze af op de frequentie van een ziel, en dan kan ze diegene een stem geven. Het is heel bijzonder hoe Judith contact kan maken. Ik ben toch nog sceptisch: kan dit echt? Maar de boodschap is zo persoonlijk, zuiver en puur... 

Ik zou zeggen: neem een gok en probeer het ook eens. Ze zal je verbazen!"

bottom of page