top of page

Reiki & trance healing 

_CL11346.jpg

Interesse deze behandelingen?

Bekijk hier mijn tarieven

Reiki is een eeuwenoude geneeswijze die door middel van energieoverdracht het zelf herstellend vermogen van het lichaam aanspreekt. Dit gebeurt via handoplegging op diverse plaatsen op of boven het lichaam.

Heb je stress of klachten? Dan kan een reiki behandeling een goede manier zijn om je daarbij te helpen.

Ik ben Master practitioner en ingewijd volgens de Mikao Usui traditie. In de energetische behandeling kijken we welke blokkades of oude patronen opgeschoond mogen worden zodat het weer vrij mag gaan stromen.

 

Trance healing is een energetische behandeling die in een verhoogde staat van bewustzijn plaatsvindt. Eigenlijk is elk soort geneeskunst een vorm van healing. Het komt ook vaak voor, dat ik in de behandeling via gidsen of lichtwezens iets mag doorgeven, dit zorgt ervoor dat de behandeling nog krachtiger wordt en op zielsniveau doorwerkt. Voordat we met de behandeling beginnen ga ik eerst via een gesprek, uitzoeken wat de onderliggende oorzaken en symptomen zijn van jouw klachten. Zo kijk ik samen met jou welk innerlijk verhaal jij van binnen vertelt of wat je in de energie uitstraalt naar de buitenwereld. Dit is waar je lichaam op reageert, zo kunnen er blokkades en klachten ontstaan. Pas wanneer je de oorzaak van de symptomen herkent en erkent dan kun je de verandering of healing inzetten. 

Neem gerust contact met mij op bij vragen, of maak een afspraak om reiki of healing te ontvangen, in de praktijk of op afstand. 

bottom of page