top of page

“Hallo prachtig gevoelig mens!”

 

Mijn intentie is vanuit liefde de hoog gevoelige mens begeleiden in het proces van herkenning en ontwikkeling van de sensitieve kwaliteiten.

Judith foto .png
Cheralyn Lourier Fotografie
Even iets over mijzelf,

Voor zover ik weet heb ik altijd al een connectie gehad met diverse lagen en vibraties van energieën. Als kind voelde ik mij happy om in mijn eigen vertrouwde wereld te zijn.

Het voelde het prettigst om volledig in de flow te zijn van creatie, dansen, zingen, tekenen en mij volledig te verbinden met mijn gevoelswereld. 

Maar mijn ervaringen en gevoelens waren anders dan dat ik in de buitenwereld gespiegeld kreeg. En dat verbinden werd steeds krachtiger. Helaas door een verkeerde keuze binnen een relatie heb ik toen ook de donkere kanten van deze energieën ervaren en kon ik mij letterlijk niet meer staande houden als hoog gevoelig mens. Achteraf was dat eigenlijk heel logisch, mijn kanalen stonden zo open dat begrenzing onmogelijk was. Ik was volledig buiten mezelf. En ik kan je vertellen dat ik heel diep ben gegaan in dit proces.

 

Diep in mijn hart wist ik dat het anders moest. Het turning point kwam nadat ik de moed had om voor mezelf te gaan staan! Ik volgde meerdere opleidingen: intuïtieve ontwikkeling, mindfulness, reiki, yoga teacher intensive, werken met de lichtmeesters en de Akashic records. Tijdens mijn yoga opleiding heb ik onderzoek gedaan naar de kwaliteiten van hoog gevoeligheid en hoe je vanuit het yoga systeem makkelijker vanuit jouw gevoelige zelf een balans kunt creëren, zo kun je beter in je eigen kracht blijven staan. 

bottom of page