top of page
Field Sunset

Diensten

_CL11346.jpg

Reiki & trance healing 

Reiki is een eeuwenoude geneeswijze die door middel van energieoverdracht het zelf herstellend vermogen van het lichaam aanspreekt. Dit gebeurt via handoplegging op diverse plaatsen op of boven het lichaam. Heb je stress of klachten? Dan kan een reiki behandeling een goede manier zijn om je daarbij te helpen.

Healing is een energetische behandeling die in een verhoogde staat van bewustzijn plaatsvindt. Het komt ook vaak voor, dat ik in de behandeling via gidsen of lichtwezens iets mag doorgeven, dit zorgt ervoor dat de behandeling nog krachtiger wordt en op zielsniveau doorwerkt.

Lees hier meer informatie

_CL11717.JPG

Zielsafstemming

Wil je jezelf beter leren kennen? Heb je vragen over jezelf of een kind, loop je ergens tegen aan? Al deze vragen kan ik stellen in een zielsafstemming.

Een zielsafstemming is een gesprek in de energie. Dit doe ik door af te stemmen en in contact te gaan met de ziel of je diepere laag. Natuurlijk is het ook mogelijk om vragen te stellen aan een overleden dierbare.

Lees hier meer informatie

_CL11301.JPG

Akasha reading

De Akasha kronieken kun je zien als de bibliotheek of supercomputer van het Universum. Een centrale opslag voor alle informatie van ieder individu dat ooit geleefd heeft in de hele kosmos.

Naast het opslaan van de gebeurtenissen van het leven, slaat het ook iedere handeling, daad, woord, gevoel, emotie en beweegredenen op.

De Kronieken bevatten de gehele geschiedenis van iedere ziel sinds de begin der tijden.

Lees hier meer informatie

bottom of page