top of page
Field Sunset

Channeling

"Mijn persoonlijke channeling" 

de Akasha zijn voor mij een persoonlijke reis op het spirituele pad. 

Zo heb ik al meerdere prachtige begeleidende boodschappen mogen ontvangen van diverse begeleiders en werelden van licht. Op deze pagina deel ik mijn persoonlijke channelingen.

Gegroet mijn kind

Gegroet mijn kind.

Wees voorbereid voor jou persoonlijke boodschap.

Vanuit liefde vertellen wij jou koester het witte licht.

Wees in alignement met je hart.

Wij verkondigen het eeuwige witte licht.

Zielen van de essentie groeten u.

Voel de heldere vibratie van dit licht.

Het Christus bewustzijn is in aantocht.

Gebruik jouw talenten zo hoor mijn kind.

Beweeg je volledig in dit licht. Voel de rust. Wij zijn er om jou te beschermen en geleiden vanaf deze zachte goddelijke bron.

Weet je wel dat je verbonden bent met dit prachtig zuivere licht mijn kind. 

De hoeders en broeders van dit veld verwelkomen jou met dit zachte zilveren licht mijn kind. 

Verbonden met jouw ziel willen wij een boodschap met jou delen. De aarde is in nood. Ons galactische verbinding gaat uit naar de wezens van zuiver licht. De zielen van de aarde. Er zijn krachtige bronnen op aarde. Ooit vertoond in een formatie van spiritueel verbondenheid, met de grond van verheven meesters van bronnen van wijsheid en culturele beschavingen.

Wees gerust. Wees niet bang. Het is tijd om jou, mijn kind als bemiddelaar van het licht, jouw taak te volbrengen. Jij bent een klein onderdeel. Zie het mijn kind. Zie het als een sleutel van de poorten die jou gegeven zijn. Weet jou opdracht te herinneren door in de boeken van de Akasha te lezen, voelen en zien wat er staat. Wij dwingen niet. Wij laten jou volkomen vrij. In dit geheel is er geen tijd en ruimte zoals je weet. Het is in het nu. So please take care of yourself. We love you. Peace and prospective.

The gallactic ring of empowered beings send you love.. Deep love. 

_CL11409.JPG

Responsibilities

Responsibilities are...

 

Verantwoordelijkheden zijn nu op je pad van vertrouwen en een gevoel van perceptie. De eenheid zal je vragen om de prachtige verslagen van de hele mensheid volledig te begrijpen. Verantwoordelijkheden van grote vreugde voor het hogere goed, mijn liefste. In begeleiding zal ik je volledig voorbereiden op je reis van je ziel, mijn geliefde. Meesters en leraren en engelen zijn bij je om te zien door de ogen van je prachtige afdruk van je ziel. Om healing te verdiepen in allerlei perspectieven voor je eigen pad. We zullen je begeleiden.

bottom of page